Hvem er vi?

Vi er et kærestepar med trang til gør det-selv-rejser, spændende mad, smagfulde vine og uforglemmelige oplevelser. Vores eget eventyr startede på den fjerdestørste ø i Danmark, nemlig Lolland. Der nede, hvor roerne gror – du ved. Et idyllisk sted, med ro, tryghed og masser af frisk luft. Vi fik begge lyst til at prøve kræfter med storbylivet, da vi skulle forlade mor og fars kødgryder. Her 6 år efter danner vores lille hyggelig Københavnerlejlighed på Vesterbro rammerne om vores hverdag.   

Vores eget eventyr startede på den fjerdestørste ø i Danmark, nemlig Lolland

– Sabine

Hvad startede det med?

Det hele startede med en lyst til, at lave en platform hvor vores familie og venner kunne følge med i vores liv i København, men især også når vi bevæger os ud i den store smukke verden, en form for online postkort. Vi sætter stor dyd i selv at planlægge vores rejsen, hvor skal turen gå hen, hvilke steder der skal besøges, hvilke must-see attraktioner at se, hvordan skal vi bo osv. Vi lader os ofte inspirere af andre og vi synes netop også derfor det kunne være sjovt, hvis nogle af vores rejser, restaurant besøg eller oplevelser kunne være med til at inspirere andre mennesker.

 

Oplevelsesblog – Vi har opfundet et nyt ord

Vores blog vil vi definere som en oplevelsesblog. Vi synes det favner bredt og kan rumme både den rejsende del, herunder guides, personlige beretninger og tips. Samt diverse restaurantbesøg, det er en evig jungle, hvor skal man tage hen, hvad er godt og hvor finder man de gode vinmenuer. Sidst men ikke mindst alle de oplevelser der nu engang vil være hvor end vi færdes, som vi definere som en adskillelse fra den ellers så ensformige hverdag.

 

Velkommen til vores blog! Vi håber, at du vil blive hængende og nyde en masse spændende beretninger og guides til alverdens oplevelser.

De varmeste hilsner

Anders og Sabine

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen